Salut i estètica

SERVEIS

BOTOX

380 € 1/3 superior

El Botox, abreviatura de “toxina botulínica”, és una substància que s’empra amb finalitats mèdiques i estètiques per reduir l’aparició de línies d’expressió i arrugues a la pell. Aquesta substància actua bloquejant temporalment els impulsos nerviosos als músculs en la zona tractada, cosa que redueix la seva activitat i permet que la pell es relaxi i suavitzin les línies i arrugues existents.

 

Els resultats del tractament amb Botox poden variar d’una persona a una altra i també depenen de la zona tractada, però generalment, els resultats comencen a ser visibles en uns dies després de la injecció. Pot trigar aproximadament de 7 a 14 dies per veure l’efecte màxim. L’efecte del Botox és temporal i sol durar entre 3 i 6 mesos, després dels quals la pell gradualment recupera la seva funció normal.

 

És important destacar que el Botox ha de ser administrat per un professional de la salut amb experiència en aquest tipus de procediments per assegurar que s’obtinguin resultats satisfactoris i segurs. Les persones que estiguin interessades en el tractament amb Botox han de parlar amb un metge o un especialista en medicina estètica per avaluació i orientació adequades abans de realitzar el procediment.

PEELING QUÍMIC

150 €

El peeling químic mèdic és un procés molt segur que ajuda a eliminar taques, petites arrugues, tancar porus o punts negres, corregir cicatrius menors de l’acne i altres problemes de la pell deguts al fotoenvelliment.

 

Tenint en compte les característiques de la teva pell i els dies disponibles per fer el tractament correctament triarem el peeling que més s’adapti a les teves necessitats.

 

El peeling químic ens ajudarà a eliminar aquestes imperfeccions de la pell, però alhora guanyant en lluminositat, hidratació i fent que aquesta llueixi més jove.

 

Per realitzar aquest procés d’exfoliació de la pell utilitzem productes químics com ara l’àcid tricloroacètic, l’àcid glicòlic o l’àcid mandèlic entre d’altres, que a causa del seu baix pH i alt penetració a la pell permeten aquest procés de regeneració de l’epidermis.

 

El peeling químic és un tractament de base que s’ofereix en pacients amb afectacions de la pell a causa de l’envelliment, l’exposició solar excessiva, les taques d’acne, les pigmentacions superficials i altres problemes que afecten la pell de forma superficial.

*En funció les àrees de tractament.

IPL

350 € primera sessió. 250 € següents

La IPL (Llum Polsada Intensa) és una tecnologia de tractament no invasiva que s’utilitza en medicina estètica i dermatologia per abordar una varietat de problemes de la pell. Funciona mitjançant l’emissió de polsos de llum d’ampli espectre, que són absorbits selectivament per diferents cromòfors a la pell, com la melanina a les taques fosques o el col·lagen a la pell.

La IPL s’utilitza per tractar una sèrie d’afeccions de la pell, incloent-hi:

  • Eliminació de taques solars i de l’edat.

  • Reducció de la pigmentació irregular i l’envermelliment.

  • Eliminació de petites venes varicoses i aranyes vasculars.

  • Millora de la textura de la pell i la lluminositat.

  • Reducció dels porus dilatats.

  • Eliminació del pèl no desitjat a través de la fotodepilació.

La IPL és coneguda per la seva versatilitat i la capacitat de tractar múltiples problemes de la pell sense cirurgia ni temps de recuperació significatiu. Tot i això, la quantitat de tractaments necessaris i els resultats específics poden variar segons la condició de la pell i els objectius del pacient. Per tant, és important que un professional de la salut o un especialista en medicina estètica avaluï i determini el tractament adequat per a cada persona.

*Segons àrees del tractament

LASER YAG

120 € cada zona

Un tractament amb làser YAG és un procediment mèdic que utilitza un làser de neodimiyag (YAG) per realitzar diverses aplicacions terapèutiques. El làser YAG emet llum amb una longitud d’ona específica (1064 nanòmetres) que és adequada per penetrar en teixits biològics, com la pell, sense causar danys significatius als teixits circumdants.

El làser YAG es fa servir en diverses aplicacions en medicina estètica per millorar l’aparença de la pell i el cos. Algunes de les seves utilitats principals inclouen:

  1. Rejoveniment facial: El làser YAG pot ser utilitzat per reduir l’aparició de línies fines, arrugues, taques solars i altres signes d’envelliment de la pell. Aquest procediment estimula la producció de col·lagen, que ajuda a aconseguir una pell més ferma i amb una aparença més jove.
  2. Tractament de les taques pigmentades: Aquest làser és eficaç en la reducció de taques fosques o taques pigmentades a la pell, com les taques del sol, taques de l’edat i el melasma. La llum del làser fragmenta els pigments de melanina sense causar dany a la pell circumdant.
  3. Eliminació de tatuatges: El làser YAG pot ser utilitzat per treure tatuatges no desitjats trencant els pigments d’ink. Pot requerir diverses sessions per eliminar completament
    un tatuatge, i l’èxit depèn dels colors i la profunditat de l’ink.
  4. Tractament de les venes aranyes: Aquest làser pot dirigir-se a les petites venes aranyes a la superfície de la pell i causar la seva desaparició mitjançant la coagulació de la sang que les alimenta.
  5. Reducció de cicatrius d’acne: El làser YAG pot millorar l’aparença de les cicatrius d’acne mitjançant la remodelació del teixit cicatricial i la millora de la textura de la pell.

Els tractaments amb làser YAG en medicina estètica són coneguts per la seva eficàcia en la millora de la pell i en la reducció de defectes estètics. Com sempre, és important buscar un professional mèdic amb experiència en aquests procediments per assegurar resultats segurs i satisfactoris.

*Segons àrees de tractament.